Samenwerken met IsoConsult® betekent kiezen voor een specialist in de creatie van een aangename en gezonde woning.

IsoConsult® is onderdeel van GroepConsult®, die naast isolatie ook zorgt voor koeling, verwarming en ventilatie met AeroConsult®, vochtbestrijding met AquaConsult® en mos bestrijding met MosConsult®. Een financieel gezond bedrijf met heel wat kennis in de bouw- en renovatiemarkt.

aeroconsultaquaconsultmosconsult

Met isoconsult kies je voor...

Kwalitatieve en duurzame oplossingen

Een betrouwbare partner met meer dan 20 jaar ervaring

Een bedrijf dat actief is in heel Vlaanderen

Advies en begeleiding op maat

Financiering op maat

Plaatsing door erkende specialisten

Met isoconsult kies je voor...

Kwalitatieve en duurzame oplossingen

Een betrouwbare partner met meer dan 20 jaar ervaring

Een bedrijf dat actief is in heel Vlaanderen

Advies en begeleiding op maat

Financieringop maat

Plaatsing door erkende specialisten

Dakisolatie

Kiezen voor de dakisolatie van IsoConsult® is kiezen voor een sterke optimalisatie van je energiefactuur. Op basis van jouw situatie geven we correct advies om jouw woning energiezuiniger te maken. Om je hellend dak te isoleren is een onderdak essentieel. Dit zorgt er immers voor dat er geen water kan binnensijpelen en dat waterdamp de woning kan verlaten. De onderdakfolie wordt op de bestaande dakstructuur geplaatst. Daaropvolgend worden de kepers verdikt tot 18 cm. Onze ervaren team plaatst thermisch en akoestisch isolatiemateriaal van Knauf dat vervaardigd is uit minerale glaswol. Deze isolatie heeft een uitstekende isolatiewaarde, is vrij van chemische bindmiddelen en voldoet het aan de hoogste norm voor een gezonde luchtkwaliteit. Het elastisch karakter van de minerale glaswol zorgt ervoor dat de matten mooi aansluiten en koudebruggen vermeden worden. Nadien wordt het isolatiemateriaal afgedicht met isolatiefolie.

lees meer

Vloerisolatie

Als je dakisolatie combineert met vloerisolatie zal je nog een beter resultaat behalen. Als je zolder moeilijk bereikbaar is of je hem enkel wil gebruiken als opslagruimte en deze niet verwarmd hoeft te worden, kan je ook enkel de vloer isoleren. Een eenvoudiger en goedkoper alternatief dan dakisolatie. In dit geval wordt de opstijgende warmte al tegengehouden op het niveau van de vloer. Niet enkel zal je dit merken aan je energiefactuur, ook akoestisch biedt dit mooie voordelen. Ons ervaren team zal de zoldervloer isoleren met 10 cm dikke drukvaste isolatieplaten, de meest geschikte oplossing om vloeren te isoleren.

lees meer

Kelderplafonds

Door kelderisolatie te plaatsen, zorg je ervoor dat warmte niet verloren gaat via het plafond van je kelder. Het minimaliseert ook de kans op condensatieproblemen aan de onderkant van je vloer, waardoor schimmels en bacteriën geen kans krijgen. Ons ervaren team zal het kelderplafond isoleren met 10 cm dikke isolatieplaten die verlijmd worden tegen het plafond van je kelder, de ideale oplossing om kelderplafonds te isoleren.

lees meer