Hoewel Antwerpen met zijn 537.000 inwoners een gezellige en warme stad is, kan het er nog steeds 's winters flink koud worden. In de stad van Bart De Wever en Slongs Dievanongs zijn er echter nog veel woonsten met onvoldoende geïsoleerde daken of kelders, waardoor er veel warmte verloren gaat. IsoConsult wil dit probleem aanpakken door maximaal in te zetten op hoogwaardige isolatie.

Isolatie: van een aangenamer huis tot energie besparen

Je woning laten isoleren is een goed idee omwille van verschillende redenen. Zo zorgt een huis met een goed geïsoleerd dak in eerste instantie voor meer comfort. Isolatie maakt namelijk dat je tijdens de koude winterdagen de warmte binnen kan houden, maar ook dat je tijdens warme zomerdagen de hitte buiten je huis kan sluiten. Zoldervloerisolatie brengt de plafondtemperatuur dichter bij kamertemperatuur zodat er minder warmte verloren gaat. Daarnaast kan je met kwalitatieve dak- of zoldervloerisolatie je energieverbruik drukken. Dit is een goede zaak op meerdere vlakken: zo zal je CO2-uitstoot afnemen, geniet je van een beter binnenklimaat en mag je een lagere energiefactuur verwachten. Een goed geïsoleerde zolder kan tussen de 10% en 50% besparen op jaarlijkse stookkosten. In tijden van energieprijzen die ook in Antwerpen de pan durven uitswingen, is isolatie dus een ideale oplossing. In het kort: isolatie is een investering die zichzelf terugbetaalt. Of zoals we het bij IsoConsult zeggen: ‘gericht isoleren is slim investeren’.

Waarom is IsoConsult als isolatiebedrijf voor jou als Antwerpenaar de beste keus?

Misschien heb je al overwogen om je dak zelf te isoleren. Dat kan, maar je kan het ook laten doen door ons topteam van specialisten uit regio Antwerpen. IsoConsult heeft jarenlange ervaring in dak-, zoldervloer- en kelderisolatie en gebruikt uitsluitend kwalitatieve en duurzame producten. Bovendien hechten we veel waarde aan jouw behoeften en wensen. We geven met veel plezier advies en begeleiding op maat zodat je de service krijgt die je nodig hebt en verdient.

IsoConsult, jouw isolatiespecialist in Antwerpen

Onze ambitie is alle 537.000 inwoners van Antwerpen een fijne en duurzame thuis te bieden. Je kan vrijblijvend een consultatie aanvragen met onze experten. Zij zullen jouw specifieke behoeften in kaart brengen met hun professionele apparatuur en aan de hand van hun deskundigheid. Vervolgens bepaal jij of je gebruik wil maken van de diensten van IsoConsult.
Onze services zijn niet alleen beschikbaar voor de stad Antwerpen, maar we zijn actief in de gehele provincie Antwerpen. Zo kunnen de steden Mechelen, Turnhout, Heist-op-den-Berg, Geel, Brasschaat, Mol, Lier, Schoten en Brecht en hun omgeving ook rekenen op IsoConsult. Ben je overtuigd van onze aanpak? Neem dan contact op met IsoConsult, of vraag vrijblijvend een offerte aan. Onze experts staan voor je klaar.

Stel je vraag, we helpen je graag verder.