Met zijn 35.000 inwoners, is Geraardsbergen een warme en hartelijke stad. Maar, in de winter kan het nog steeds ontzettend koud worden. Heel veel woningen in de stad van Lisbeth Imbo en Dean Delannoi hebben onvoldoende geïsoleerde daken of kelders, waardoor er nog veel warmte wordt verloren. Dit warmteverlies willen wij in de hoofdstad van de mattentaarten helpen wegwerken.

Isolatie: van een goed binnenklimaat tot energiebesparing

Ondanks de klimaatopwarming, kent Geraardsbergen nog steeds winterprikken. Dan is het uiteraard belangrijk dat de warmte in je woonst blijft en de koude buiten wordt gehouden. Daarnaast wil je in de zomer, op warme dagen, omzeilen dat de hitte je huis binnendringt. Hierbij zijn kwalitatieve dak- en zoldervloerisolatie van enorm belang. Deze isolatiesoorten vormen eigenlijk een verhaal van alleen maar pluspunten: ze kunnen bijdragen tot een gezonder binnenklimaat en ze helpen je CO2-uitstoot te verlagen. Daarnaast zorgt isolatie ervoor dat je minder energie verbruikt en dus minder zal betalen. Met de steeds opklimmende energieprijzen die je ook tot in Geraardsbergen voelt, is dit zeker en vast mooi meegenomen. Kortom: gericht isoleren is slim investeren. Wij zien isolatie als een investering die zichzelf terugbetaalt.

Waarom is IsoConsult als isolatiebedrijf voor jou als Geraardsbergenaar de juiste keus?

Ik hoor je al denken: 'isoleren, dat kan ik toch zelf?'. Dat kan zeker, maar met IsoConsult bieden wij een hoog expertiseniveau in dak-, zoldervloer- en kelderplafondisolatie door onze jaren aan ervaring. We werken met duurzame en kwalitatieve producten van de hoogste plank, en hebben een team van experten uit regio Geraardsbergen waar we fier op mogen zijn. Bovendien hechten we veel waarde aan jouw noden en behoeften, en geven wij met veel plezier advies en begeleiding op maat.

IsoConsult, jouw isolatie-expert in Geraardsbergen

Onze ambitie is alle 35.000 inwoners van Geraardsbergen een duurzame en fijne thuis te bieden. Je kan geheel vrijblijvend een bezoek van onze deskundigen aanvragen, die aan de hand van professionele apparatuur en hun expertise advies op jouw maat kunnen geven. Daarna beslis jij of je gebruik wil maken van de diensten van IsoConsult.
Onze activiteiten reiken ook verder dan Geraardsbergen, zo zijn wij ook beschikbaar voor de hele provincie Oost-Vlaanderen. Zo kunnen de steden Oudenaarde, Aalst, Aalter, Dendermonde, Gent, Lokeren, Ronse, Sint-Niklaas en Deinze en hun brede omgeving beroep doen op IsoConsult. Ben je overtuigd van ons isolatieteam? Neem dan contact op met IsoConsult, of vraag vrijblijvend een offerte aan. Onze experten komen graag bij je langs om al je vragen te beantwoorden.

Stel je vraag, we helpen je graag verder.