Het geprefereerd isolatiebedrijf in Lommel: IsoConsult

Lommel is met zijn 35.000 inwoners gekend als een knusse en warme stad. Maar, in de winter kan het in de stad van Henny Seroeyen en Faisal Chatar heel koud worden. Er zijn echter nog steeds veel woningen die geen goede isolatie hebben en daarom veel warmte kwijtraken. Bij IsoConsult willen we dit knelpunt vermijden door in te zetten op betrouwbare dak-, zoldervloer- en kelderisolatieoplossingen.

Isolatie: van hoger comfort tot een minder hoge energierekening

Het laten isoleren van je woonst kan een aantal pluspunten betekenen. Ten eerste ben je in de winter beter behoed tegen warmteverlies, en kan je in de zomer genieten van een koeler huis. Isolatie komt dus het comfort in je woning ten goede. Verder kan goede dak- of kelderisolatie je energieverbruik enorm verlagen, waardoor je energierekening automatisch lager zal zijn. Dit is interessant omwille van de steeds toenemende energieprijzen, die ook tot in Lommel voelbaar zijn. Tot slot zorgt isolatie ervoor dat je CO2-uitstoot kleinere is, en het verbetert het binnenklimaat van je woonst. Kortom, er zijn geen contra's bij het laten isoleren van je huis. Gerichte isolatie is een slimme investering die zichzelf op termijn terugbetaalt.

Waarom Lommelaars kiezen voor IsoConsult als isolatiebedrijf

IsoConsult biedt, samen met ons ervaren team van deskundigen, isolatiediensten van de bovenste plank in de regio van Lommel. Wij hanteren alleen duurzame en betrouwbare materialen en producten. Verder implementeren wij een weloverwogen benadering in onze services: we luisteren naar jouw noden en wensen, en we toetsen deze af aan onze vakkennis. Bespaar jezelf de moeite van zelf je dak of zoldervloer te isoleren, en neem de experten van IsoConsult in vertrouwen.

IsoConsult, jouw specialist in isolatie in Lommel

We dromen ervan om alle 35.000 inwoners van Lommel te voorzien van een duurzaam en knus huis, waar ze aangenaam kunnen wonen. IsoConsult biedt je de mogelijkheid om een vrijblijvende consultatie met onze deskundigen te hebben. In dit gesprek gaan onze experten na wat er concreet nodig is in jouw situatie, dit aan de hand van onze professionele apparatuur en inzichten. Na afloop van het gesprek decideer jij of je gebruik wilt maken van onze diensten.
Niet alleen personen in Lommel kunnen gebruik maken van de diensten van IsoConsult, de gehele provincie Limburg kan ons raadplegen. Ook bijvoorbeeld de steden Hasselt, Genk, Beringen, Sint-Truiden, Maasmechelen, Heusden-Zolder, Pelt, Bilzen en Tongeren en hun brede omgeving kunnen ook bij ons terecht. Ben je overtuigd van IsoConsult en ons team? Neem dan contact op met IsoConsult, of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij luisteren graag naar uw noden.

Stel je vraag, we helpen je graag verder.