Hoewel Mechelen met zijn 89.000 inwoners een gezellige en warme stad is, kan het er nog steeds 's winters zeer koud worden. In de stad van Véronique Leysen en Mark Uytterhoeven zijn er echter nog veel woonsten met onvoldoende geïsoleerde daken of kelders, waardoor er veel warmte verloren gaat. IsoConsult wil deze kwestie onder handen nemen door maximaal in te zetten op hoogwaardige isolatie.

Isolatie: van een aangenamer huis tot besparen van energie

Je woonst laten isoleren is een goed idee omwille van velerlei redenen. Zo zorgt een huis met een goed geïsoleerd dak in eerste instantie voor meer comfort. Isolatie maakt namelijk dat je tijdens de gure winterdagen de warmte binnen kan houden, maar ook dat je tijdens hete zomerdagen de hitte buiten je huis kan sluiten. Daarnaast kan je met kwalitatieve dak- of zoldervloerisolatie je energieverbruik drukken. Dit is een goede zaak op meerdere vlakken: zo zal je CO2-uitstoot afnemen, geniet je van een goed binnenklimaat en mag je een lagere energiefactuur verwachten. In tijden van energieprijzen die ook in Mechelen de pan durven uitswingen, is isolatie dus een perfecte oplossing. In het kort: isolatie is een investering die zichzelf terugbetaalt. Of zoals we het bij IsoConsult beweren: ‘gericht isoleren is slim investeren’

Waarom is IsoConsult als isolatiebedrijf voor jou als Mechelaar de beste optie?

Misschien heb je al gedacht om je dak zelf te isoleren. Dat kan, maar je kan het ook laten doen door ons topteam van experten uit regio Mechelen. IsoConsult heeft jarenlange ervaring in dak-, zoldervloer- en kelderplafondisolatie en gebruikt uitsluitend duurzame en kwalitatieve producten. Bovendien hechten we veel waarde aan jouw noden en wensen. We geven met veel plezier advies en begeleiding op maat zodat je de service krijgt die je nodig hebt en verdient.

IsoConsult, jouw isolatiespecialist in Mechelen

Onze ambitie is alle 89.000 inwoners van Mechelen een comfortabele en duurzame thuis te bieden. Je kan vrijblijvend een consultatie aanvragen met onze deskundigen. Zij zullen jouw specifieke behoeften in kaart brengen met hun professionele apparatuur en aan de hand van hun vakkennis. Vervolgens bepaal jij of je gebruik wil maken van de diensten van IsoConsult.
Onze services zijn niet alleen beschikbaar voor de stad Mechelen, maar we zijn actief in de gehele provincie Antwerpen. Zo kunnen de steden Turnhout, Antwerpen, Brasschaat, Geel, Mol, Lier, Heist-op-den-Berg, Brecht en Schoten en hun omgeving ook rekenen op IsoConsult. Ben je overtuigd van onze aanpak? Neem dan contact op met IsoConsult, of vraag vrijblijvend een offerte aan. Onze experts staan voor je klaar. Ben je overtuigd van ons isolatieteam? Onze specialisten komen graag bij je langs om al je vragen te beantwoorden.

Stel je vraag, we helpen je graag verder.