Hoewel Mol met zijn 39.000 inwoners een warme en gezellige stad is, kan het er nog steeds 's winters pittig koud worden. In de stad van Evelien Bosmans en Tom Boonen zijn er echter nog veel huizen met onvoldoende geïsoleerde daken of kelders, waardoor er veel warmte verloren gaat. IsoConsult wil deze problematiek bestrijden door maximaal in te zetten op hoogwaardige isolatie.

Isolatie: van een gezonder huis tot energie besparen

Je woning laten isoleren is een goed idee omwille van allerhande redenen. Zo zorgt een huis met een goed geïsoleerd dak in eerste instantie voor meer comfort. Isolatie maakt namelijk dat je tijdens de ijzige winterdagen de warmte binnen kan houden, maar ook dat je tijdens warme zomerdagen de hitte buiten je huis kan sluiten. Daarnaast kan je met hoogstaande dak- of zoldervloerisolatie je energieverbruik reduceren. Dit is een goede zaak op meerdere vlakken: zo zal je CO2-uitstoot afnemen, geniet je van een gezond binnenklimaat en mag je een lagere energiefactuur verwachten. In tijden van energieprijzen die ook in Mol de pan durven uitswingen, is isolatie dus een perfecte oplossing. In het kort: isolatie is een investering die zichzelf terugbetaalt. Of zoals we het bij IsoConsult poneren: ‘gericht isoleren is slim investeren’.

Waarom is IsoConsult als isolatiebedrijf voor jou als Mollenaar de juiste optie?

Misschien heb je al gekeken om je dak zelf te isoleren. Dat kan, maar je kan het ook laten doen door ons topteam van deskundigen uit regio Mol. IsoConsult heeft jarenlange ervaring in dak-, zoldervloer- en kelderisolatie en gebruikt uitsluitend uitstekende en duurzame producten. Bovendien hechten we veel waarde aan jouw behoeften en wensen. We geven met veel plezier advies en begeleiding op maat zodat je de service krijgt die je nodig hebt en verdient.

IsoConsult, jouw isolatiespecialist in Mol

Onze ambitie is alle 39.000 inwoners van Mol een duurzame en comfortabele thuis te bieden. Je kan vrijblijvend een consultatie aanvragen met onze vakkundigen. Zij zullen jouw specifieke behoeften in kaart brengen met hun professionele apparatuur en aan de hand van hun expertise. Vervolgens besluit jij of je gebruik wil maken van de diensten van IsoConsult.
Onze services zijn niet alleen beschikbaar voor de stad Mol, maar we zijn actief in de gehele provincie Antwerpen. Zo kunnen de steden Lier, Schoten, Antwerpen, Mechelen, Turnhout, Brecht, Geel, Brasschaat en Heist-op-den-Berg en hun omgeving ook rekenen op IsoConsult. Ben je overtuigd van onze aanpak? Neem dan contact op met IsoConsult, of vraag vrijblijvend een offerte aan. Onze experts staan voor je klaar.

Stel je vraag, we helpen je graag verder.