Met zijn 33.000 inwoners, is Oudenaarde een gezellige en warme stad. Maar, in de winter kan het nog steeds flink koud worden. Heel veel huizen in de stad van Charlotte Vandermeersch en Bart Kaëll hebben onvoldoende geïsoleerde daken of kelders, waardoor er nog veel warmte wordt verloren. Dit warmteverlies willen wij in "le petit Bruges" helpen verminderen.

Isolatie: van een beter binnenklimaat tot besparen van energie

Ondanks de klimaatopwarming, kent Oudenaarde nog steeds winterprikken. Dan is het uiteraard belangrijk dat de warmte in je woonst blijft en de koude buiten wordt gehouden. Daarnaast wil je in de zomer, op warme dagen, verhoeden dat de hitte je huis binnenkomt. Hierbij zijn kwalitatieve dak- en zoldervloerisolatie van niet te onderschatten belang. Deze isolatiesoorten vormen eigenlijk een verhaal van alleen maar voordelen: ze kunnen bijdragen tot een gezonder binnenklimaat en ze helpen je CO2-uitstoot te reduceren. Daarnaast zorgt isolatie ervoor dat je minder energie verbruikt en dus minder zal betalen. Met de steeds toenemende energieprijzen die je ook tot in Oudenaarde voelt, is dit zeker en vast mooi meegenomen. Kortom: gericht isoleren is slim investeren. Wij zien isolatie als een investering die zichzelf terugbetaalt.

Waarom is IsoConsult als isolatiebedrijf voor jou als Oudenaardenaar de juiste keuze?

Ik hoor je al denken: 'isoleren, dat kan ik toch zelf?'. Dat kan zeker, maar met IsoConsult bieden wij een hoog expertiseniveau in dak-, zoldervloer- en kelderplafondisolatie door onze jaren aan ervaring. We werken met duurzame en uitstekende producten van de hoogste plank, en hebben een team van vakkundigen uit regio Oudenaarde waar we fier op mogen zijn. Bovendien hechten we veel waarde aan jouw noden en wensen, en geven wij met veel plezier advies en begeleiding op maat.

IsoConsult, jouw isolatie-expert in Oudenaarde

Onze ambitie is alle 33.000 inwoners van Oudenaarde een duurzame en gezellige thuis te bieden. Je kan geheel vrijblijvend een bezoek van onze specialisten aanvragen, die aan de hand van professionele apparatuur en hun deskundigheid advies op jouw maat kunnen geven. Daarna oordeel jij of je gebruik wil maken van de diensten van IsoConsult.
Onze activiteiten reiken ook verder dan Oudenaarde, zo zijn wij ook beschikbaar voor de hele provincie Oost-Vlaanderen. Zo kunnen de steden Aalter, Dendermonde, Deinze, Gent, Geraardsbergen, Lokeren, Sint-Niklaas, Ronse en Aalst en hun brede omgeving beroep doen op IsoConsult. Ben je overtuigd van ons isolatieteam? Neem dan contact op met IsoConsult, of vraag vrijblijvend een offerte aan. Onze vakkundigen komen graag bij je langs om al je vragen te beantwoorden.

Stel je vraag, we helpen je graag verder.