Het geprefereerd isolatiebedrijf in Pelt: IsoConsult

Pelt is met zijn 35.000 inwoners gekend als een warme en gezellige stad. Maar, in de winter kan het in de stad van Joke Emmers en Raf Simons erg guur worden. Er zijn echter nog steeds veel panden die geen goede isolatie hebben en daarom veel warmte kwijtraken. Bij IsoConsult willen we deze problematiek bestrijden door in te zetten op solide dak-, zoldervloer- en kelderisolatieoplossingen.

Isolatie: van meer comfort tot meer besparen op energie

Het laten isoleren van je woning kan een aantal pro's betekenen. Ten eerste ben je in de winter beter beschermd tegen warmteverlies, en kan je in de zomer genieten van een koeler huis. Isolatie komt dus het comfort in je woning ten goede. Verder kan goede dak- of kelderisolatie je energieverbruik opmerkelijk verminderen, waardoor je afrekening voor energie automatisch lager zal zijn. Dit is interessant omwille van de steeds toenemende energieprijzen, die ook tot in Pelt voelbaar zijn. Tot slot zorgt isolatie ervoor dat je CO2-uitstoot mindere is, en het verbetert het binnenklimaat van je woning. Kortom, er zijn geen nadelen bij het laten isoleren van je huis. Gerichte isolatie is een slimme investering die zichzelf op termijn terugbetaalt.

Waarom Peltenaren kiezen voor IsoConsult als isolatiebedrijf

IsoConsult biedt, samen met ons ervaren team van specialisten, isolatiediensten van de bovenste plank in de regio van Pelt. Wij hanteren alleen duurzame en kwalitatieve materialen en producten. Verder implementeren wij een individuele benadering in onze services: we luisteren naar jouw wensen en behoeften, en we toetsen deze af aan onze deskundigheid. Bespaar jezelf de moeite van zelf je dak of zoldervloer te isoleren, en neem de vakmannen van IsoConsult in vertrouwen.

IsoConsult, jouw specialist in isolatie in Pelt

We dromen ervan om alle 35.000 inwoners van Pelt te voorzien van een duurzaam en fijn huis, waar ze aangenaam kunnen wonen. IsoConsult biedt je de mogelijkheid om een vrijblijvende consultatie met onze specialisten te hebben. In dit gesprek gaan onze vakmannen na wat er concreet nodig is in jouw situatie, dit aan de hand van onze professionele apparatuur en inzichten. Na afloop van het gesprek besluit jij of je gebruik wilt maken van onze diensten.
Niet alleen personen in Pelt kunnen gebruik maken van de diensten van IsoConsult, de gehele provincie Limburg kan ons raadplegen. Ook bijvoorbeeld de steden Genk, Beringen, Lommel, Hasselt, Sint-Truiden, Maasmechelen, Heusden-Zolder, Bilzen en Tongeren en hun brede omgeving kunnen ook bij ons terecht. Ben je overtuigd van IsoConsult en ons team? Neem dan contact op met IsoConsult, of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij luisteren graag naar uw noden.

Stel je vraag, we helpen je graag verder.