Hoewel Schoten met zijn 35.000 inwoners een warme en knusse stad is, kan het er nog steeds 's winters zeer koud worden. In de stad van Annemie Struyf en Tourist LeMC zijn er echter nog veel gebouwen met onvoldoende geïsoleerde daken of kelders, waardoor er veel warmte verloren gaat. IsoConsult wil deze kwestie reduceren door maximaal in te zetten op hoogwaardige isolatie.

Isolatie: van een beter huis tot energiebesparing

Je huis laten isoleren is een goed idee omwille van velerlei redenen. Zo zorgt een huis met een goed geïsoleerd dak in eerste instantie voor meer comfort. Isolatie maakt namelijk dat je tijdens de koude winterdagen de warmte binnen kan houden, maar ook dat je tijdens zwoele zomerdagen de hitte buiten je huis kan sluiten. Daarnaast kan je met hoogstaande dak- of zoldervloerisolatie je energieverbruik verminderen. Dit is een goede zaak op meerdere vlakken: zo zal je CO2-uitstoot afnemen, geniet je van een goed binnenklimaat en mag je een lagere energiefactuur verwachten. In tijden van energieprijzen die ook in Schoten de pan durven uitswingen, is isolatie dus een uitstekende oplossing. In het kort: isolatie is een investering die zichzelf terugbetaalt. Of zoals we het bij IsoConsult verkondigen: ‘gericht isoleren is slim investeren’.

Waarom is IsoConsult als isolatiebedrijf voor jou als Schotenaar het juiste alternatief?

Misschien heb je al gedacht om je dak zelf te isoleren. Dat kan, maar je kan het ook laten doen door ons topteam van specialisten uit regio Schoten. IsoConsult heeft jarenlange ervaring in dak, zoldervloer- en kelderisolatie en gebruikt uitsluitend betrouwbare en duurzame producten. Bovendien hechten we veel waarde aan jouw behoeften en noden. We geven met veel plezier advies en begeleiding op maat zodat je de service krijgt die je nodig hebt en verdient.

IsoConsult, jouw isolatiespecialist in Schoten

Onze ambitie is alle 35.000 inwoners van Schoten een duurzame en knusse thuis te bieden. Je kan vrijblijvend een consultatie aanvragen met onze experten. Zij zullen jouw specifieke behoeften in kaart brengen met hun professionele apparatuur en aan de hand van hun vakkennis. Vervolgens decideer jij of je gebruik wil maken van de diensten van IsoConsult.
Onze services zijn niet alleen beschikbaar voor de stad Schoten, maar we zijn actief in de gehele provincie Antwerpen. Zo kunnen de steden Turnhout, Brasschaat, Mechelen, Brecht, Heist-op-den-Berg, Geel, Mol, Lier en Antwerpen en hun omgeving ook rekenen op IsoConsult. Ben je overtuigd van onze aanpak? Neem dan contact op met IsoConsult, of vraag vrijblijvend een offerte aan. Onze experts staan voor je klaar.

Stel je vraag, we helpen je graag verder.