Met zijn 82.000 inwoners is Sint-Niklaas een warme en knusse stad. Maar, in de winter kan het nog steeds heel koud worden. Heel veel gebouwen in de stad van An Lemmens en Bruno Vanden Broecke hebben onvoldoende geïsoleerde daken of kelders, waardoor er nog veel warmte wordt verloren. Dit warmteverlies willen wij in "de tuin van Vlaanderen" helpen verminderen.

Isolatie: van een gezond binnenklimaat tot energiebesparing

Ondanks de klimaatopwarming, kent Sint-Niklaas nog steeds winterprikken. Dan is het uiteraard belangrijk dat de warmte in je huis blijft en de koude buiten wordt gehouden. Daarnaast wil je in de zomer, op warme dagen, verhinderen dat de hitte je huis binnendringt. Hierbij zijn kwalitatieve dak- en zoldervloerisolatie van groot belang. Deze isolatiesoorten vormen eigenlijk een verhaal van alleen maar voordelen: ze kunnen bijdragen tot een gezonder binnenklimaat en ze helpen je CO2-uitstoot te verminderen. Daarnaast zorgt isolatie ervoor dat je minder energie verbruikt en dus minder zal betalen. Met de steeds stijgende energieprijzen die je ook tot in Sint-Niklaas voelt, is dit zeker en vast mooi meegenomen. Kortom: gericht isoleren is slim investeren. Wij zien isolatie als een investering die zichzelf terugbetaalt.

Waarom is IsoConsult als isolatiebedrijf voor jou als Sint-Niklazenaar de juiste beslissing?

Ik hoor je al denken: 'isoleren, dat kan ik toch zelf?'. Dat kan zeker, maar met IsoConsult bieden wij een hoog expertiseniveau in dak-, zoldervloer- en kelderisolatie door onze jaren aan ervaring. We werken met duurzame en betrouwbare producten van de hoogste plank, en hebben een team van experten uit regio Sint-Niklaas waar we fier op mogen zijn. Bovendien hechten we veel waarde aan jouw wensen en behoeften, en geven wij met veel plezier advies en begeleiding op maat.

IsoConsult, jouw isolatie-expert in Sint-Niklaas

Onze ambitie is alle 82.000 inwoners van Sint-Niklaas een duurzame en aangename thuis te bieden. Je kan geheel vrijblijvend een bezoek van onze deskundigen aanvragen, die aan de hand van professionele apparatuur en hun expertise advies op jouw maat kunnen geven. Daarna beslis jij of je gebruik wil maken van de diensten van IsoConsult.
Onze activiteiten reiken ook verder dan Sint-Niklaas, zo zijn wij ook beschikbaar voor de hele provincie Oost-Vlaanderen. Zo kunnen de steden Aalter, Dendermonde, Deinze, Gent, Geraardsbergen, Lokeren, Oudenaarde, Ronse en Aalst en hun brede omgeving beroep doen op IsoConsult. Ben je overtuigd van ons isolatieteam? Neem dan contact op met IsoConsult, of vraag vrijblijvend een offerte aan. Onze experten komen graag bij je langs om al je vragen te beantwoorden.

Stel je vraag, we helpen je graag verder.