Sint-Truiden is met zijn 42.000 inwoners gekend als een gezellige en warme stad. Maar, in de winter kan het in de stad van Nina Derwael en Toni Coppers behoorlijk koud worden. Er zijn echter nog steeds veel woonsten die geen goede isolatie hebben en daarom veel warmte kwijtraken. Bij IsoConsult willen we dit tegengaan door in te zetten op feilloze dak-, zoldervloer- en kelderisolatieoplossingen.

Isolatie: van een comfortabele woonst tot een kleinere energierekening

Het laten isoleren van je gebouw kan een aantal pluspunten betekenen. Ten eerste ben je in de winter beter voorzien tegen warmteverlies, en kan je in de zomer genieten van een koeler huis. Isolatie komt dus het comfort in je woning ten goede. Verder kan goede dak- of kelderisolatie je energieverbruik sterk reduceren, waardoor je energieafrekening automatisch lager zal zijn. Dit is interessant omwille van de steeds toenemende energieprijzen, die ook tot in Sint-Truiden voelbaar zijn. Tot slot zorgt isolatie ervoor dat je CO2-uitstoot kleinere is, en het verbetert het binnenklimaat van je gebouw. Kortom, er zijn geen nadelen bij het laten isoleren van je huis. Gerichte isolatie is een slimme investering die zichzelf op termijn terugbetaalt.

Waarom Truienaar kiezen voor IsoConsult als isolatiebedrijf

IsoConsult biedt, samen met ons ervaren team van specialisten, isolatiediensten van de bovenste plank in de regio van Sint-Truiden. Wij hanteren alleen betrouwbare en duurzame materialen en producten. Verder implementeren wij een gerichte benadering in onze services: we luisteren naar jouw wensen en behoeften, en we toetsen deze af aan onze expertise. Bespaar jezelf de moeite van zelf je dak of zoldervloer te isoleren, en neem de deskundigen van IsoConsult in vertrouwen.

IsoConsult, jouw specialist in isolatie in Sint-Truiden

We dromen ervan om alle 42.000 inwoners van Sint-Truiden te voorzien van een gezellig en duurzaam huis, waar ze aangenaam kunnen wonen. IsoConsult biedt je de mogelijkheid om een vrijblijvende consultatie met onze specialisten te hebben. In dit gesprek gaan onze deskundigen na wat er concreet nodig is in jouw situatie, dit aan de hand van onze professionele apparatuur en inzichten. Na afloop van het gesprek besluit jij of je gebruik wilt maken van onze diensten.
Niet alleen personen in Sint-Truiden kunnen gebruik maken van de diensten van IsoConsult, de gehele provincie Limburg kan ons raadplegen. Ook bijvoorbeeld de steden Lommel, Tongeren, Pelt, Hasselt, Genk, Beringen, Maasmechelen, Heusden-Zolder en Bilzen en hun brede omgeving kunnen ook bij ons terecht. Ben je overtuigd van IsoConsult en ons team? Neem dan contact op met IsoConsult, of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij luisteren graag naar uw noden.

Stel je vraag, we helpen je graag verder.