Hoewel Tienen een warme en hartelijke stad is met zijn 37.000 inwoners, zorgen de wintermaanden er vaak voor dat het erg koud wordt in de stad van Xandee en Ben Crabbé. Er bestaan echter nog veel panden met onvoldoende geïsoleerde daken of kelders, waardoor er veel warmte verloren raakt. Bij IsoConsult willen we dit knelpunt tackelen door feilloze isolatieoplossingen te bieden. Zo hopen we Tienen nog warmer te maken en houden.

Isolatie: van meer comfort tot besparen van energie

Door je woning te laten isoleren, kan je een heleboel gewin ondervinden. Ten eerste zal je meer comfort ervaren omdat je in de winter minder warmte verliest, en in de zomer kan de hitte makkelijker buiten blijven. Verder kan je met een goede dak- of kelderisolatie je energieverbruik beduidend verminderen. Dit vertaalt zich voorts naar een lagere energiefactuur waardoor jij minder zal betalen. Met de steeds stijgende energieprijzen die ook tot in Tienen voelbaar zijn, is dit een mooie bonus. Verder leidt dit lager energieverbruik doorgaans tot een mindere CO2-uitstoot en het binnenklimaat van je woning wordt er ook beter op. Samengevat: isolatie is een verhaal van alleen maar gewin. Doelgericht isoleren is slim investeren, want isolatie is een investering die zichzelf terugbetaalt.

Waarom Tienenaars voor IsoConsult als isolatiebedrijf kiezen

IsoConsult biedt de beste dak-, zoldervloer- en kelderisolatiediensten in regio Tienen en omstreken. Ons ervaren team van deskundigen maakt alleen gebruik van duurzame en kwalitatieve producten en materialen om voor jou het beste resultaat te bereiken. We hechten veel waarde aan jouw behoeften en noden, en trachten hierbij onze begeleiding zo gefocust mogelijk te maken. Dus, waarom zou je jezelf de moeilijke isolatieklus van je dak opleggen, als je ook IsoConsult kan inschakelen?

IsoConsult, jouw deskundige in isolatie in Tienen

Ons doel is om alle 37.000 inwoners van Tienen een duurzame en fijne thuis te bieden waar ze met plezier wonen. Om meer inzicht te krijgen in wat er concreet nodig is in jouw situatie, biedt IsoConsult een vrijblijvende consultatie met onze specialisten aan. Daarin gaan onze experten aan de hand van hun vakkennis en professionele apparatuur na hoe zij jou kunnen helpen. Na afloop van het gesprek beslis jij of je verder gebruik wilt maken van onze diensten.
IsoConsult beperkt zich niet alleen tot Tienen, wij zijn namelijk actief in de gehele provincie van Vlaams-Brabant. Zo mogen de steden Aarschot, Leuven, Asse, Dilbeek, Zaventem, Vilvoorde, Grimbergen, Sint-Pieters-Leeuw en Halle en hun wijde omgeving ons ook altijd bellen in verband met isolatievraagstukken. Ben je overtuigd van ons team van experts? Neem dan contact op met IsoConsult, of vraag vrijblijvend een offerte aan. Onze specialisten helpen je graag verder.

Stel je vraag, we helpen je graag verder.