Tongeren is met zijn 32.000 inwoners gekend als een knusse en warme stad. Maar, in de winter kan het in de stad van Govert Deploige en Cyriel Dessers pittig koud worden. Er zijn echter nog steeds veel huizen die geen goede isolatie hebben en daarom veel warmte kwijtraken. Bij IsoConsult willen we deze kwestie reduceren door in te zetten op gedegen dak-, zoldervloer- en kelderisolatieoplossingen.

Isolatie: van meer comfort tot een minder hoge energiefactuur

Het laten isoleren van je woonst kan een aantal pro's betekenen. Ten eerste ben je in de winter beter beveiligd tegen warmteverlies, en kan je in de zomer genieten van een koeler huis. Isolatie komt dus het comfort in je woning ten goede. Verder kan goede dak- of kelderisolatie je energieverbruik behoorlijk reduceren, waardoor je factuur voor energie automatisch lager zal zijn. Dit is interessant omwille van de steeds toenemende energieprijzen, die ook tot in Tongeren voelbaar zijn. Tot slot zorgt isolatie ervoor dat je CO2-uitstoot kleinere is, en het verbetert het binnenklimaat van je woonst. Kortom, er zijn geen contra's bij het laten isoleren van je huis. Gerichte isolatie is een slimme investering die zichzelf op termijn terugbetaalt.

Waarom Tongenaren kiezen voor IsoConsult als isolatiebedrijf

IsoConsult biedt, samen met ons ervaren team van deskundigen, isolatiediensten van de bovenste plank in de regio van Tongeren. Wij hanteren alleen kwalitatieve en duurzame materialen en producten. Verder implementeren wij een doelgerichte benadering in onze services: we luisteren naar jouw noden en behoeften, en we toetsen deze af aan onze expertise. Bespaar jezelf de moeite van zelf je dak of zoldervloer te isoleren, en neem de specialisten van IsoConsult in vertrouwen.

IsoConsult, jouw specialist in isolatie in Tongeren

We dromen ervan om alle 32.000 inwoners van Tongeren te voorzien van een duurzaam en aangenaam huis, waar ze aangenaam kunnen wonen. IsoConsult biedt je de mogelijkheid om een vrijblijvende consultatie met onze deskundigen te hebben. In dit gesprek gaan onze specialisten na wat er concreet nodig is in jouw situatie, dit aan de hand van onze professionele apparatuur en inzichten. Na afloop van het gesprek decideer jij of je gebruik wilt maken van onze diensten.
Niet alleen personen in Tongeren kunnen gebruik maken van de diensten van IsoConsult, de gehele provincie Limburg kan ons raadplegen. Ook bijvoorbeeld de steden Bilzen, Lommel, Hasselt, Genk, Beringen, Sint-Truiden, Maasmechelen, Heusden-Zolder en Pelt en hun brede omgeving kunnen ook bij ons terecht. Ben je overtuigd van IsoConsult en ons team? Neem dan contact op met IsoConsult, of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij luisteren graag naar uw noden.

Stel je vraag, we helpen je graag verder.