Hoewel Brasschaat met zijn 39.000 inwoners een warme en gezellige stad is, kan het er nog steeds 's winters ontzettend koud worden. In de stad van Sam Gooris en Marie Verhulst zijn er echter nog veel panden met onvoldoende geïsoleerde daken of kelders, waardoor er veel warmte verloren gaat. IsoConsult wil dit knelpunt oplossen door maximaal in te zetten op hoogwaardige isolatie.

Isolatie: van een gezonder huis tot energiebesparing

Je woonst laten isoleren is een goed idee omwille van allerlei redenen. Zo zorgt een huis met een goed geïsoleerd dak in eerste instantie voor meer comfort. Isolatie maakt namelijk dat je tijdens de koude winterdagen de warmte binnen kan houden, maar ook dat je tijdens zwoele zomerdagen de hitte buiten je huis kan sluiten. Een zolder goed isoleren kan aanzienlijk de luchtkwaliteit, energie-efficiëntie en het algemeen comfort in je huis verbeteren. Daarnaast kan je met hoogstaande dak- of zoldervloerisolatie je energieverbruik verlagen. Dit is een goede zaak op meerdere vlakken: zo zal je CO2-uitstoot afnemen, geniet je van een goed binnenklimaat en mag je een lagere energiefactuur verwachten. In tijden van energieprijzen die ook in Brasschaat de pan durven uitswingen, is isolatie dus een ideale oplossing. In het kort: isolatie is een investering die zichzelf terugbetaalt. Of zoals we het bij IsoConsult beweren: ‘gericht isoleren is slim investeren’.

Waarom is IsoConsult als isolatiebedrijf voor jou als Brasschatenaar de juiste keus?

Misschien heb je al nagedacht om je dak zelf te isoleren. Dat kan, maar je kan het ook laten doen door ons topteam van experten uit regio Brasschaat. IsoConsult heeft jarenlange ervaring in dak, zoldervloer- en kelderisolatie en gebruikt uitsluitend duurzame en kwalitatieve producten. Bovendien hechten we veel waarde aan jouw noden en behoeften. We geven met veel plezier advies en begeleiding op maat zodat je de service krijgt die je nodig hebt en verdient.

IsoConsult, jouw isolatiespecialist in Brasschaat

Onze ambitie is alle 39.000 inwoners van Brasschaat een duurzame en fijne thuis te bieden. Je kan vrijblijvend een consultatie aanvragen met onze deskundigen. Zij zullen jouw specifieke behoeften in kaart brengen met hun professionele apparatuur en aan de hand van hun expertise. Vervolgens beslis jij of je gebruik wil maken van de diensten van IsoConsult.
Onze services zijn niet alleen beschikbaar voor de stad Brasschaat, maar we zijn actief in de gehele provincie Antwerpen. Zo kunnen de steden Schoten, Brecht, Antwerpen, Heist-op-den-Berg, Mechelen, Turnhout, Geel, Mol en Lier en hun omgeving ook rekenen op IsoConsult. Ben je overtuigd van onze aanpak? Neem dan contact op met IsoConsult, of vraag vrijblijvend een offerte aan. Onze experts staan voor je klaar.

Stel je vraag, we helpen je graag verder.