Hoewel Brecht met zijn 31.000 inwoners een warme en knusse stad is, kan het er nog steeds 's winters heel koud worden. In de stad van Walter Van Beirendonck en Davy Brocatus zijn er echter nog veel gebouwen met onvoldoende geïsoleerde daken of kelders, waardoor er veel warmte verloren gaat. IsoConsult wil dit probleem verminderen door maximaal in te zetten op hoogwaardige isolatie.

Isolatie: van een beter huis tot energiebesparing

Je gebouw laten isoleren is een goed idee omwille van verscheidene redenen. Zo zorgt een huis met een goed geïsoleerd dak in eerste instantie voor meer comfort. Isolatie maakt namelijk dat je tijdens de barre winterdagen de warmte binnen kan houden, maar ook dat je tijdens warme zomerdagen de hitte buiten je huis kan sluiten. Daarnaast kan je met hoogstaande dak- of zoldervloerisolatie je energieverbruik verminderen. Dit is een goede zaak op meerdere vlakken: het voorkomt ijsvorming in de winter waardoor er minder kans is op schade aan je dak, het zal je CO2-uitstoot afnemen, je geniet van een gezond binnenklimaat en je mag een lagere energiefactuur verwachten. In tijden van energieprijzen die ook in Brecht de pan durven uitswingen, is isolatie dus een excellente oplossing. In het kort: isolatie is een investering die zichzelf terugbetaalt. Of zoals we het bij IsoConsult zeggen: ‘gericht isoleren is slim investeren’.

Waarom is IsoConsult als isolatiebedrijf voor jou als Brechtenaar de juiste beslissing?

Misschien heb je al afgewogen om je dak zelf te isoleren. Dat kan, maar je kan het ook laten doen door ons topteam van experten uit regio Brecht. IsoConsult heeft jarenlange ervaring in dak-, zoldervloer- en kelderisolatie en gebruikt uitsluitend duurzame en betrouwbare producten. Bovendien hechten we veel waarde aan jouw wensen en behoeften. We geven met veel plezier advies en begeleiding op maat zodat je de service krijgt die je nodig hebt en verdient.

IsoConsult, jouw isolatiespecialist in Brecht

Onze ambitie is alle 31.000 inwoners van Brecht een duurzame en aangename thuis te bieden. Je kan vrijblijvend een consultatie aanvragen met onze deskundigen. Zij zullen jouw specifieke behoeften in kaart brengen met hun professionele apparatuur en aan de hand van hun expertise. Vervolgens beslis jij of je gebruik wil maken van de diensten van IsoConsult.
Onze services zijn niet alleen beschikbaar voor de stad Brecht, maar we zijn actief in de gehele provincie Antwerpen. Zo kunnen de steden Brasschaat, Turnhout, Schoten, Antwerpen, Mechelen, Lier, Heist-op-den-Berg, Geel en Mol en hun omgeving ook rekenen op IsoConsult. Ben je overtuigd van onze aanpak? Neem dan contact op met IsoConsult, of vraag vrijblijvend een offerte aan. Onze experts staan voor je klaar.

Stel je vraag, we helpen je graag verder.