Met zijn 47.000 inwoners is Dendermonde een hartelijke en warme stad. Maar, in de winter kan het nog steeds erg koud worden. Heel veel panden in de stad van Philippe Geubels en Guy Verhofstadt hebben onvoldoende geïsoleerde daken of kelders, waardoor er nog veel warmte wordt verloren. Dit warmteverlies willen wij in De Ros Beiaard stad helpen oplossen.

Isolatie: van een beter binnenklimaat tot energie besparen

Ondanks de klimaatopwarming kent Dendermonde nog steeds winterprikken. Dan is het uiteraard belangrijk dat de warmte in je woning blijft en de koude buiten wordt gehouden. Daarnaast wil je in de zomer, op warme dagen, vermijden dat de hitte je huis binnenkomt. Hierbij zijn kwalitatieve dak- en zoldervloerisolatie van gigantisch belang. Deze isolatiesoorten vormen eigenlijk een verhaal van alleen maar baten: ze kunnen bijdragen tot een gezonder binnenklimaat en ze helpen je CO2-uitstoot te minimaliseren. Daarnaast zorgt isolatie ervoor dat je minder energie verbruikt en dus minder zal betalen. Met de steeds toenemende energieprijzen die je ook tot in Dendermonde voelt, is dit zeker en vast mooi meegenomen. Kortom: gericht isoleren is slim investeren. Wij zien isolatie als een investering die zichzelf terugbetaalt. 

Waarom is IsoConsult als isolatiebedrijf voor jou als Dendermondenaar het beste alternatief?

Ik hoor je al denken: 'isoleren, dat kan ik toch zelf?'. Dat kan zeker, maar met IsoConsult bieden wij een hoog expertiseniveau in dak-, zoldervloer- en kelderplafondisolatie door onze jaren aan ervaring. We werken met duurzame en betrouwbare producten van de hoogste plank, en hebben een team van vakkundigen uit regio Dendermonde waar we fier op mogen zijn. Bovendien hechten we veel waarde aan jouw wensen en behoeften, en geven wij met veel plezier advies en begeleiding op maat. 

IsoConsult, jouw isolatie-expert in Dendermonde

Onze ambitie is alle 47.000 inwoners van Dendermonde een knusse en duurzame thuis te bieden. Je kan geheel vrijblijvend een bezoek van onze specialisten aanvragen, die aan de hand van professionele apparatuur en hun deskundigheid advies op jouw maat kunnen geven. Daarna oordeel jij of je gebruik wil maken van de diensten van IsoConsult.
Onze activiteiten reiken ook verder dan Dendermonde, zo zijn wij ook beschikbaar voor de hele provincie Oost-Vlaanderen. Zo kunnen de steden GentLokerenAalstAalterRonseDeinzeGeraardsbergenOudenaarde en Sint-Niklaas en hun brede omgeving beroep doen op IsoConsult. Ben je overtuigd van ons isolatieteam? Neem dan contact op met IsoConsult, of vraag vrijblijvend een offerte aan. Onze vakkundigen komen graag bij je langs om al je vragen te beantwoorden.

Stel je vraag, we helpen je graag verder.