Hoewel Geel met zijn 42.000 inwoners een knusse en warme stad is, kan het er nog steeds 's winters erg koud worden. In de stad van Natalia en Viv Van Dingenen zijn er echter nog veel panden met onvoldoende geïsoleerde daken of kelders, waardoor er veel warmte verloren gaat. IsoConsult wil dit knelpunt vermijden door maximaal in te zetten op hoogwaardige isolatie.

Isolatie: van een gezonder huis tot besparen van energie

Je huis laten isoleren is een goed idee omwille van allerhande redenen. Zo zorgt een huis met een goed geïsoleerd dak in eerste instantie voor meer comfort. Isolatie maakt namelijk dat je tijdens de kille winterdagen de warmte binnen kan houden, maar ook dat je tijdens hete zomerdagen de hitte buiten je huis kan sluiten. Daarnaast kan je met kwalitatieve dak- of zoldervloerisolatie je energieverbruik verlagen. Dit is een goede zaak op meerdere vlakken: zo zal je CO2-uitstoot afnemen, geniet je van een gezond binnenklimaat en mag je een lagere energiefactuur verwachten. In tijden van energieprijzen die ook in Geel de pan durven uitswingen, is isolatie dus een excellente oplossing. In het kort: isolatie is een investering die zichzelf terugbetaalt. Of zoals we het bij IsoConsult stellen: ‘gericht isoleren is slim investeren’.

Waarom is IsoConsult als isolatiebedrijf voor jou als Gelenaar de beste beslissing?

Misschien heb je al gekeken om je dak zelf te isoleren. Dat kan, maar je kan het ook laten doen door ons topteam van specialisten uit regio Geel. IsoConsult heeft jarenlange ervaring in dak-, zoldervloer- en kelderisolatie en gebruikt uitsluitend kwalitatieve en duurzame producten. Bovendien hechten we veel waarde aan jouw wensen en noden. We geven met veel plezier advies en begeleiding op maat zodat je de service krijgt die je nodig hebt en verdient.

IsoConsult, jouw isolatiespecialist in Geel

Onze ambitie is alle 42.000 inwoners van Geel een aangename en duurzame thuis te bieden. Je kan vrijblijvend een consultatie aanvragen met onze experten. Zij zullen jouw specifieke behoeften in kaart brengen met hun professionele apparatuur en aan de hand van hun vakkennis. Vervolgens decideer jij of je gebruik wil maken van de diensten van IsoConsult.
Onze services zijn niet alleen beschikbaar voor de stad Geel, maar we zijn actief in de gehele provincie Antwerpen. Zo kunnen de steden Brecht, Mechelen, Schoten, Turnhout, Heist-op-den-Berg, Brasschaat, Mol, Lier en Antwerpen en hun omgeving ook rekenen op IsoConsult. Ben je overtuigd van onze aanpak? Neem dan contact op met IsoConsult, of vraag vrijblijvend een offerte aan. Onze experts staan voor je klaar.

Stel je vraag, we helpen je graag verder.