Het geprefereerd isolatiebedrijf in Genk: IsoConsult

Genk is met zijn 68.000 inwoners gekend als een warme en gezellige stad. Maar, in de winter kan het in de stad van Jani Kazaltzis en An Swartenbroekx zeer guur worden. Er zijn echter nog steeds veel gebouwen die geen goede isolatie hebben en daarom veel warmte kwijtraken. Bij IsoConsult willen we dit probleem aanpakken door in te zetten op solide dak-, zoldervloer- en kelderisolatieoplossingen.

Isolatie: van een comfortabel huis tot een kleinere energiefactuur

Het laten isoleren van je gebouw kan een aantal baten betekenen. Ten eerste ben je in de winter beter gewapend tegen warmteverlies, en kan je in de zomer genieten van een koeler woning. Isolatie komt dus het comfort in je woning ten goede. Verder kan goede dak- of kelderisolatie je energieverbruik gevoelig verlagen, waardoor je energierekening automatisch lager zal zijn. Dit is interessant omwille van de steeds opklimmende energieprijzen, die ook tot in Genk voelbaar zijn. Tot slot zorgt isolatie ervoor dat je CO2-uitstoot lagere is, en het verbetert het binnenklimaat van je gebouw. Kortom, er zijn geen minpunten bij het laten isoleren van je woning. Gerichte isolatie is een slimme investering die zichzelf op termijn terugbetaalt.

Waarom Genkenaren kiezen voor IsoConsult als isolatiebedrijf

IsoConsult biedt, samen met ons ervaren team van specialisten, isolatiediensten van de bovenste plank in de regio van Genk. Wij hanteren alleen uitstekende en duurzame materialen en producten. Verder implementeren wij een individuele benadering in onze services: we luisteren naar jouw noden en wensen, en we toetsen deze af aan onze deskundigheid. Bespaar jezelf de moeite van zelf je dak of zoldervloer te isoleren, en neem de vakmannen van IsoConsult in vertrouwen.

IsoConsult, jouw specialist in isolatie in Genk

We dromen ervan om alle 68.000 inwoners van Genk te voorzien van een aangenaam en duurzaam huis, waar ze aangenaam kunnen wonen. IsoConsult biedt je de mogelijkheid om een vrijblijvende consultatie met onze specialisten te hebben. In dit gesprek gaan onze vakmannen na wat er concreet nodig is in jouw situatie, dit aan de hand van onze professionele apparatuur en inzichten. Na afloop van het gesprek bepaal jij of je gebruik wilt maken van onze diensten.
Niet alleen personen in Genk kunnen gebruik maken van de diensten van IsoConsult, de gehele provincie Limburg kan ons raadplegen. Ook bijvoorbeeld de steden Hasselt, Beringen, Sint-Truiden, Maasmechelen, Lommel, Heusden-Zolder, Pelt, Bilzen en Tongeren en hun brede omgeving kunnen ook bij ons terecht. Ben je overtuigd van IsoConsult en ons team? Neem dan contact op met IsoConsult, of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij luisteren graag naar uw noden.

Stel je vraag, we helpen je graag verder.