Hasselt is met zijn 81.000 inwoners gekend als een warme en knusse stad. Maar, in de winter kan het in de stad van Matteo Simoni en Axelle Red flink koud worden. Er zijn echter nog steeds veel gebouwen die geen goede isolatie hebben en daarom veel warmte verliezen. Bij IsoConsult willen we dit probleem verminderen door in te zetten op degelijke dak-, zoldervloer- en kelderisolatieoplossingen.

Isolatie: van een comfortabel huis tot een lagere energiefactuur

Het laten isoleren van je woning kan een aantal voordelen betekenen. Ten eerste ben je in de winter beter beschermd tegen warmteverlies, en kan je in de zomer genieten van een koeler huis. Isolatie komt dus het comfort in je woning ten goede. Verder kan goede dak- of kelderisolatie je energieverbruik drastisch verminderen, waardoor je energiefactuur automatisch lager zal zijn. Dit is interessant omwille van de steeds toenemende energieprijzen, die ook tot in Hasselt voelbaar zijn. Tot slot zorgt isolatie ervoor dat je CO2-uitstoot lager is, en het verbetert het binnenklimaat van je woning. Kortom, er zijn geen nadelen bij het laten isoleren van je huis. Gerichte isolatie is een slimme investering die zichzelf op termijn terugbetaalt.

Waarom Hasselaars kiezen voor IsoConsult als isolatiebedrijf

IsoConsult biedt, samen met ons ervaren team van vakkundigen, isolatiediensten van de bovenste plank in de regio van Hasselt. Wij hanteren alleen kwalitatieve en duurzame materialen en producten. Verder implementeren wij een persoonlijke benadering in onze services: we luisteren naar jouw behoeften en wensen, en we toetsen deze af aan onze vakkennis. Bespaar jezelf de moeite van zelf je dak of zoldervloer te isoleren, en neem de experten van IsoConsult in vertrouwen.

IsoConsult, jouw specialist in isolatie in Hasselt

We dromen ervan om alle 81.000 inwoners van Hasselt te voorzien van een comfortabel en duurzaam huis, waar ze aangenaam kunnen wonen. IsoConsult biedt je de mogelijkheid om een vrijblijvende consultatie met onze vakkundigen te hebben. In dit gesprek gaan onze experten na wat er concreet nodig is in jouw situatie, dit aan de hand van onze professionele apparatuur en inzichten. Na afloop van het gesprek beslis jij of je gebruik wilt maken van onze diensten.
Niet alleen personen in Hasselt kunnen gebruik maken van de diensten van IsoConsult, de gehele provincie Limburg kan ons raadplegen. Ook bijvoorbeeld de steden Genk, Beringen, Sint-Truiden, Maasmechelen, Lommel, Heusden-Zolder, Pelt, Bilzen en Tongeren en hun brede omgeving kunnen ook bij ons terecht. Ben je overtuigd van IsoConsult en ons team? Neem dan contact op met IsoConsult, of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij luisteren graag naar uw noden.

Stel je vraag, we helpen je graag verder.