Hoewel Heist-op-den-Berg met zijn 45.000 inwoners een knusse en warme stad is, kan het er nog steeds 's winters enorm koud worden. In de stad van Pieter Verelst en Silvy De Bie zijn er echter nog veel woningen met onvoldoende geïsoleerde daken of kelders, waardoor er veel warmte verloren gaat. IsoConsult wil deze problematiek voorkomen door maximaal in te zetten op hoogwaardige isolatie.

Isolatie: van een gezonder huis tot energie besparen

Je woning laten isoleren is een goed idee omwille van allerlei redenen. Zo zorgt een huis met een goed geïsoleerd dak in eerste instantie voor meer comfort. Isolatie maakt namelijk dat je tijdens de kille winterdagen de warmte binnen kan houden, maar ook dat je tijdens warme zomerdagen de hitte buiten je huis kan sluiten. Daarnaast kan je met kwalitatieve dak- of zoldervloerisolatie je energieverbruik minimaliseren. Dit is een goede zaak op meerdere vlakken: zo zal je CO2-uitstoot afnemen, geniet je van een beter binnenklimaat en mag je een lagere energiefactuur verwachten. In tijden van energieprijzen die ook in Heist-op-den-Berg de pan durven uitswingen, is isolatie dus een uitstekende oplossing. In het kort: isolatie is een investering die zichzelf terugbetaalt. Of zoals we het bij IsoConsult poneren: ‘gericht isoleren is slim investeren’.

Waarom is IsoConsult als isolatiebedrijf voor jou als Heistenaar het beste alternatief?

Misschien heb je al bedacht om je dak zelf te isoleren. Dat kan, maar je kan het ook laten doen door ons topteam van vakkundigen uit regio Heist-op-den-Berg. IsoConsult heeft jarenlange ervaring in dak-, zoldervloer- en kelderisolatie en gebruikt uitsluitend duurzame en betrouwbare producten. Bovendien hechten we veel waarde aan jouw wensen en behoeften. We geven met veel plezier advies en begeleiding op maat zodat je de service krijgt die je nodig hebt en verdient.

IsoConsult, jouw isolatiespecialist in Heist-op-den-Berg

Onze ambitie is alle 45.000 inwoners van Heist-op-den-Berg een knusse en duurzame thuis te bieden. Je kan vrijblijvend een consultatie aanvragen met onze specialisten. Zij zullen jouw specifieke behoeften in kaart brengen met hun professionele apparatuur en aan de hand van hun deskundigheid. Vervolgens oordeel jij of je gebruik wil maken van de diensten van IsoConsult.
Onze services zijn niet alleen beschikbaar voor de stad Heist-op-den-Berg, maar we zijn actief in de gehele provincie Antwerpen. Zo kunnen de steden Mol, Lier, Antwerpen, Mechelen, Turnhout, Brasschaat, Schoten, Brecht en Geel en hun omgeving ook rekenen op IsoConsult. Ben je overtuigd van onze aanpak? Neem dan contact op met IsoConsult, of vraag vrijblijvend een offerte aan. Onze experts staan voor je klaar.

Stel je vraag, we helpen je graag verder.