Heusden-Zolder is met zijn 35.000 inwoners gekend als een warme en hartelijke stad. Maar, in de winter kan het in de stad van Jo Vandeurzen en Jo Coppens enorm ijzig worden. Er zijn echter nog steeds veel panden die geen goede isolatie hebben en daarom veel warmte verliezen. Bij IsoConsult willen we dit knelpunt oplossen door in te zetten op degelijke dak-, zoldervloer- en kelderisolatieoplossingen.

Isolatie: van hoger comfort tot meer besparen op energie

Het laten isoleren van je huis kan een aantal pluspunten betekenen. Ten eerste ben je in de winter beter gewapend tegen warmteverlies, en kan je in de zomer genieten van een koeler woning. Isolatie komt dus het comfort in je woning ten goede. Verder kan goede dak- of kelderisolatie je energieverbruik beduidend reduceren, waardoor je rekening voor energie automatisch lager zal zijn. Dit is interessant omwille van de steeds stijgende energieprijzen, die ook tot in Heusden-Zolder voelbaar zijn. Tot slot zorgt isolatie ervoor dat je CO2-uitstoot lagere is, en het verbetert het binnenklimaat van je huis. Kortom, er zijn geen negatieve zaken bij het laten isoleren van je woning. Gerichte isolatie is een slimme investering die zichzelf op termijn terugbetaalt.

Waarom Heusdenaren kiezen voor IsoConsult als isolatiebedrijf

IsoConsult biedt, samen met ons ervaren team van vakkundigen, isolatiediensten van de bovenste plank in de regio van Heusden-Zolder. Wij hanteren alleen duurzame en kwalitatieve materialen en producten. Verder implementeren wij een persoonlijke benadering in onze services: we luisteren naar jouw behoeften en noden, en we toetsen deze af aan onze expertise. Bespaar jezelf de moeite van zelf je dak of zoldervloer te isoleren, en neem de specialisten van IsoConsult in vertrouwen.

IsoConsult, jouw specialist in isolatie in Heusden-Zolder

We dromen ervan om alle 35.000 inwoners van Heusden-Zolder te voorzien van een duurzaam en gezellig huis, waar ze aangenaam kunnen wonen. IsoConsult biedt je de mogelijkheid om een vrijblijvende consultatie met onze vakkundigen te hebben. In dit gesprek gaan onze specialisten na wat er concreet nodig is in jouw situatie, dit aan de hand van onze professionele apparatuur en inzichten. Na afloop van het gesprek beslis jij of je gebruik wilt maken van onze diensten.
Niet alleen personen in Heusden-Zolder kunnen gebruik maken van de diensten van IsoConsult, de gehele provincie Limburg kan ons raadplegen. Ook bijvoorbeeld de steden Pelt, Bilzen, Genk, Maasmechelen, Hasselt, Beringen, Sint-Truiden, Lommel en Tongeren en hun brede omgeving kunnen ook bij ons terecht. Ben je overtuigd van IsoConsult en ons team? Neem dan contact op met IsoConsult, of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij luisteren graag naar uw noden.

Stel je vraag, we helpen je graag verder.