Hoewel Lier met zijn 38.000 inwoners een warme en hartelijke stad is, kan het er nog steeds 's winters flink koud worden. In de stad van Sien Eggers en Yanina Wickmayer zijn er echter nog veel huizen met onvoldoende geïsoleerde daken of kelders, waardoor er veel warmte verloren gaat. IsoConsult wil dit wegwerken door maximaal in te zetten op hoogwaardige isolatie.

Isolatie: van een beter huis tot besparen van energie

Je gebouw laten isoleren is een goed idee omwille van verschillende redenen. Zo zorgt een huis met een goed geïsoleerd dak in eerste instantie voor meer comfort. Isolatie maakt namelijk dat je tijdens de gure winterdagen de warmte binnen kan houden, maar ook dat je tijdens hete zomerdagen de hitte buiten je huis kan sluiten. Daarnaast kan je met hoogstaande dak- of zoldervloerisolatie je energieverbruik reduceren. Dit is een goede zaak op meerdere vlakken: zo zal je CO2-uitstoot afnemen, geniet je van een beter binnenklimaat en mag je een lagere energiefactuur verwachten. In tijden van energieprijzen die ook in Lier de pan durven uitswingen, is isolatie dus een voortreffelijke oplossing. In het kort: isolatie is een investering die zichzelf terugbetaalt. Of zoals we het bij IsoConsult stellen: ‘gericht isoleren is slim investeren’.

Waarom is IsoConsult als isolatiebedrijf voor jou als Lierenaar de juiste keuze?

Misschien heb je al overwogen om je dak zelf te isoleren. Dat kan, maar je kan het ook laten doen door ons topteam van vakkundigen uit regio Lier. IsoConsult heeft jarenlange ervaring in dak-, zoldervloer- en kelderplafondisolatie en gebruikt uitsluitend duurzame en uitstekende producten. Bovendien hechten we veel waarde aan jouw noden en wensen. We geven met veel plezier advies en begeleiding op maat zodat je de service krijgt die je nodig hebt en verdient.

IsoConsult, jouw isolatiespecialist in Lier

Onze ambitie is alle 38.000 inwoners van Lier een duurzame en gezellige thuis te bieden. Je kan vrijblijvend een consultatie aanvragen met onze specialisten. Zij zullen jouw specifieke behoeften in kaart brengen met hun professionele apparatuur en aan de hand van hun deskundigheid. Vervolgens oordeel jij of je gebruik wil maken van de diensten van IsoConsult.
Onze services zijn niet alleen beschikbaar voor de stad Lier, maar we zijn actief in de gehele provincie Antwerpen. Zo kunnen de steden Geel, Schoten, Mol, Brecht, Antwerpen, Mechelen, Heist-op-den-Berg, Brasschaat en Turnhout en hun omgeving ook rekenen op IsoConsult. Ben je overtuigd van onze aanpak? Neem dan contact op met IsoConsult, of vraag vrijblijvend een offerte aan. Onze experts staan voor je klaar.

Stel je vraag, we helpen je graag verder.