Met zijn 44.000 inwoners is Lokeren een warme en gezellige stad. Maar, in de winter kan het nog steeds pittig koud worden. Heel veel woonsten in de stad van Chris Van den Durpel en Jolien Roets hebben onvoldoende geïsoleerde daken of kelders, waardoor er nog veel warmte wordt verloren. Dit warmteverlies willen wij in "de Durmestad" helpen reduceren.

Isolatie: van een gezond binnenklimaat tot energie besparen

Ondanks de klimaatopwarming, kent Lokeren nog steeds winterprikken. Dan is het uiteraard belangrijk dat de warmte in je woning blijft en de koude buiten wordt gehouden. Daarnaast wil je in de zomer, op warme dagen, verhinderen dat de hitte je huis binnendringt. Hierbij zijn kwalitatieve dak- en zoldervloerisolatie van aanzienlijk belang. Deze isolatiesoorten vormen eigenlijk een verhaal van alleen maar pro's: ze kunnen bijdragen tot een gezonder binnenklimaat en ze helpen je CO2-uitstoot te reduceren. Daarnaast zorgt isolatie ervoor dat je minder energie verbruikt en dus minder zal betalen. Met de steeds stijgende energieprijzen die je ook tot in Lokeren voelt, is dit zeker en vast mooi meegenomen. Kortom: gericht isoleren is slim investeren. Wij zien isolatie als een investering die zichzelf terugbetaalt.

Waarom is IsoConsult als isolatiebedrijf voor jou als Lokeraar de juiste optie?

Ik hoor je al denken: 'isoleren, dat kan ik toch zelf?'. Dat kan zeker, maar met IsoConsult bieden wij een hoog expertiseniveau in dak-, zoldervloer- en kelderplafondisolatie door onze jaren aan ervaring. We werken met uitstekende en duurzame producten van de hoogste plank, en hebben een team van deskundigen uit regio Lokeren waar we trots op mogen zijn. Bovendien hechten we veel waarde aan jouw behoeften en wensen, en geven wij met veel plezier advies en begeleiding op maat.

IsoConsult, jouw isolatie-expert in Lokeren

Onze ambitie is alle 44.000 inwoners van Lokeren een duurzame en comfortabele thuis te bieden. Je kan geheel vrijblijvend een bezoek van onze vakkundigen aanvragen, die aan de hand van professionele apparatuur en hun expertise advies op jouw maat kunnen geven. Daarna besluit jij of je gebruik wil maken van de diensten van IsoConsult.
Onze activiteiten reiken ook verder dan Lokeren, zo zijn wij ook beschikbaar voor de hele provincie Oost-Vlaanderen. Zo kunnen de steden Aalst, Aalter, Deinze, Gent, Geraardsbergen, Dendermonde, Oudenaarde, Sint-Niklaas en Ronse en hun brede omgeving beroep doen op IsoConsult. Ben je overtuigd van ons isolatieteam? Neem dan contact op met IsoConsult, of vraag vrijblijvend een offerte aan. Onze deskundigen komen graag bij je langs om al je vragen te beantwoorden.

Stel je vraag, we helpen je graag verder.