Maasmechelen is met zijn 40.000 inwoners gekend als een hartelijke en warme stad. Maar, in de winter kan het in de stad van Anke Buckinx en John Terra zeer guur worden. Er zijn echter nog steeds veel woningen die geen goede isolatie hebben en daarom veel warmte verliezen. Bij IsoConsult willen we deze problematiek voorkomen door in te zetten op feilloze dak-, zoldervloer- en kelderisolatieoplossingen.

Isolatie: van hoger comfort tot minder betalen

Het laten isoleren van je woning kan een aantal baten betekenen. Ten eerste ben je in de winter beter beveiligd tegen warmteverlies, en kan je in de zomer genieten van een koeler huis. Isolatie komt dus het comfort in je woning ten goede. Verder kan goede dak- of kelderisolatie je energieverbruik fors verminderen, waardoor je factuur voor energie automatisch lager zal zijn. Dit is interessant omwille van de steeds stijgende energieprijzen, die ook tot in Maasmechelen voelbaar zijn. Tot slot zorgt isolatie ervoor dat je CO2-uitstoot mindere is, en het verbetert het binnenklimaat van je woning. Kortom, er zijn geen nadelen bij het laten isoleren van je huis. Gerichte isolatie is een slimme investering die zichzelf op termijn terugbetaalt.

Waarom Maasmechelaars kiezen voor IsoConsult als isolatiebedrijf

IsoConsult biedt, samen met ons ervaren team van experten, isolatiediensten van de bovenste plank in de regio van Maasmechelen. Wij hanteren alleen duurzame en betrouwbare materialen en producten. Verder implementeren wij een doelgerichte benadering in onze services: we luisteren naar jouw behoeften en wensen, en we toetsen deze af aan onze deskundigheid. Bespaar jezelf de moeite van zelf je dak of zoldervloer te isoleren, en neem de experten van IsoConsult in vertrouwen.

IsoConsult, jouw specialist in isolatie in Maasmechelen

We dromen ervan om alle 40.000 inwoners van Maasmechelen te voorzien van een fijn en duurzaam huis, waar ze aangenaam kunnen wonen. IsoConsult biedt je de mogelijkheid om een vrijblijvende consultatie met onze experten te hebben. In dit gesprek gaan onze experten na wat er concreet nodig is in jouw situatie, dit aan de hand van onze professionele apparatuur en inzichten. Na afloop van het gesprek oordeel jij of je gebruik wilt maken van onze diensten.
Niet alleen personen in Maasmechelen kunnen gebruik maken van de diensten van IsoConsult, de gehele provincie Limburg kan ons raadplegen. Ook bijvoorbeeld de steden Tongeren, Sint-Truiden, Hasselt, Genk, Beringen, Lommel, Heusden-Zolder, Pelt en Bilzen en hun brede omgeving kunnen ook bij ons terecht. Ben je overtuigd van IsoConsult en ons team? Neem dan contact op met IsoConsult, of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij luisteren graag naar uw noden.

Stel je vraag, we helpen je graag verder.