Hoewel Turnhout met zijn 47.000 inwoners een hartelijke en warme stad is, kan het er nog steeds 's winters heel koud worden. In de stad van Birgit Van Mol en Jef Neve zijn er echter nog veel woningen met onvoldoende geïsoleerde daken of kelders, waardoor er veel warmte verloren gaat. IsoConsult wil dit tegengaan door maximaal in te zetten op hoogwaardige isolatie.

Isolatie: van een aangenamer huis tot energiebesparing

Je huis laten isoleren is een goed idee omwille van verscheidene redenen. Zo zorgt een huis met een goed geïsoleerd dak in eerste instantie voor meer comfort. Isolatie maakt namelijk dat je tijdens de ijzige winterdagen de warmte binnen kan houden, maar ook dat je tijdens zwoele zomerdagen de hitte buiten je huis kan sluiten. Daarnaast kan je met kwalitatieve dak- of zoldervloerisolatie je energieverbruik minimaliseren. Dit is een goede zaak op meerdere vlakken: zo zal je CO2-uitstoot afnemen, geniet je van een gezond binnenklimaat en mag je een lagere energiefactuur verwachten. In tijden van energieprijzen die ook in Turnhout de pan durven uitswingen, is isolatie dus een voortreffelijke oplossing. In het kort: isolatie is een investering die zichzelf terugbetaalt. Of zoals we het bij IsoConsult verkondigen: ‘gericht isoleren is slim investeren’.

Waarom is IsoConsult als isolatiebedrijf voor jou als Turnhoutenaar de beste keuze?

Misschien heb je al afgewogen om je dak zelf te isoleren. Dat kan, maar je kan het ook laten doen door ons topteam van deskundigen uit regio Turnhout. IsoConsult heeft jarenlange ervaring in dak-, zoldervloer- en kelderisolatie en gebruikt uitsluitend betrouwbare en duurzame producten. Bovendien hechten we veel waarde aan jouw behoeften en noden. We geven met veel plezier advies en begeleiding op maat zodat je de service krijgt die je nodig hebt en verdient.

IsoConsult, jouw isolatiespecialist in Turnhout

Onze ambitie is alle 47.000 inwoners van Turnhout een gezellige en duurzame thuis te bieden. Je kan vrijblijvend een consultatie aanvragen met onze vakkundigen. Zij zullen jouw specifieke behoeften in kaart brengen met hun professionele apparatuur en aan de hand van hun expertise. Vervolgens besluit jij of je gebruik wil maken van de diensten van IsoConsult.
Onze services zijn niet alleen beschikbaar voor de stad Turnhout, maar we zijn actief in de gehele provincie Antwerpen. Zo kunnen de steden Heist-op-den-Berg, Mechelen, Geel, Antwerpen, Brasschaat, Mol, BrechtSchoten en Lier en hun omgeving ook rekenen op IsoConsult.Ben je overtuigd van onze aanpak? Neem dan contact op met IsoConsult, of vraag vrijblijvend een offerte aan. Onze experts staan voor je klaar.

Stel je vraag, we helpen je graag verder.