Met zijn 90.000 inwoners is Aalst een warme en gezellige stad. Maar, in de winter kan het nog steeds zeer koud worden. Heel veel woningen in de stad van Koen De Graeve en Aaron Blommaert hebben onvoldoende geïsoleerde daken of kelders, waardoor er nog veel warmte wordt verloren. Dit warmteverlies willen wij in "de Ajuinenstad" helpen tegengaan.

Isolatie: van een beter binnenklimaat tot energie besparen

Ondanks de klimaatopwarming, kent Aalst nog steeds winterprikken. Dan is het uiteraard belangrijk dat de warmte in je woning blijft en de koude buiten wordt gehouden. Daarnaast wil je in de zomer, op warme dagen, omzeilen dat de hitte je huis indringt. Hierbij zijn kwalitatieve dak- en zoldervloerisolatie van enorm belang. Deze isolatiesoorten vormen eigenlijk een verhaal van alleen maar baten: ze kunnen bijdragen tot een gezonder binnenklimaat en ze helpen je CO2-uitstoot te verkleinen. Daarnaast zorgt isolatie ervoor dat je minder energie verbruikt en dus minder zal betalen. Met de steeds toenemende energieprijzen die je ook tot in Aalst voelt, is dit zeker en vast mooi meegenomen. Kortom: gericht isoleren is slim investeren. Wij zien isolatie als een investering die zichzelf terugbetaalt. 

Waarom is IsoConsult als isolatiebedrijf voor jou als Aalstenaar de beste keus?

Ik hoor je al denken: 'isoleren, dat kan ik toch zelf?'. Dat kan zeker, maar met IsoConsult bieden wij een hoog expertiseniveau in dak-, zoldervloer- en kelderplafondisolatie door onze jaren aan ervaring. We werken met kwalitatieve en duurzame producten van de hoogste plank, en hebben een team van specialisten uit regio Aalst waar we trots op mogen zijn. Bovendien hechten we veel waarde aan jouw behoeften en wensen, en geven wij met veel plezier advies en begeleiding op maat.

IsoConsult, jouw isolatie-expert in Aalst

Onze ambitie is alle 90.000 inwoners van Aalst een fijne en duurzame thuis te bieden.  Je kan geheel vrijblijvend een bezoek van onze experten aanvragen, die aan de hand van professionele apparatuur en hun deskundigheid advies op jouw maat kunnen geven. Daarna bepaal jij of je gebruik wil maken van de diensten van IsoConsult.
Onze activiteiten reiken ook verder dan Aalst, zo zijn wij ook beschikbaar voor de hele provincie Oost-Vlaanderen. Zo kunnen de steden Aalter, Deinze, Dendermonde, Gent, Geraardsbergen, Lokeren, Oudenaarde, Ronse en Sint-Niklaas en hun brede omgeving beroep doen op IsoConsult. Ben je overtuigd van ons isolatieteam? Neem dan contact op met IsoConsult, of vraag vrijblijvend een offerte aan. Onze specialisten komen graag bij je langs om al je vragen te beantwoorden.

Stel je vraag, we helpen je graag verder.