Met zijn 268.000 inwoners is Gent een knusse en warme stad. Maar, in de winter kan het nog steeds wreed koud worden. Heel veel gebouwen in de stad van Herman Brusselmans en James Cooke hebben onvoldoende geïsoleerde daken of kelders, waardoor er nog veel warmte wordt verloren. Dit warmteverlies willen wij in "de Stroppenstad" helpen bestrijden.

Isolatie: van een gezond binnenklimaat tot besparen van energie

Ondanks de klimaatopwarming kent Gent nog steeds winterprikken. Dan is het uiteraard belangrijk dat de warmte in je huis blijft en de koude buiten wordt gehouden. Daarnaast wil je in de zomer, op warme dagen, vermijden dat de hitte je huis indringt. Hierbij zijn kwalitatieve dak- en zoldervloerisolatie van groot belang. Deze isolatiesoorten vormen eigenlijk een verhaal van alleen maar gewin: ze kunnen bijdragen tot een gezonder binnenklimaat en ze helpen je CO2-uitstoot te verlagen. Daarnaast zorgt isolatie ervoor dat je minder energie verbruikt en dus minder zal betalen. Met de steeds stijgende energieprijzen die je ook tot in Gent voelt, is dit zeker en vast mooi meegenomen. Kortom: gericht isoleren is slim investeren. Wij zien isolatie als een investering die zichzelf terugbetaalt.

Waarom is IsoConsult als isolatiebedrijf voor jou als Gentenaar de beste beslissing?

Ik hoor je al denken: 'isoleren, dat kan ik toch zelf?'. Dat kan zeker, maar met IsoConsult bieden wij een hoog expertiseniveau in dak-, zoldervloer- en kelderplafondisolatie door onze jaren aan ervaring. We werken met kwalitatieve en duurzame producten van de hoogste plank, en hebben een team van specialisten uit regio Gent waar we trots op mogen zijn. Bovendien hechten we veel waarde aan jouw wensen en noden, en geven wij met veel plezier advies en begeleiding op maat.

IsoConsult, jouw isolatie-expert in Gent

Onze ambitie is alle 268.000 inwoners van Gent een aangename en duurzame thuis te bieden. Je kan geheel vrijblijvend een bezoek van onze experten aanvragen, die aan de hand van professionele apparatuur en hun vakkennis advies op jouw maat kunnen geven. Daarna decideer jij of je gebruik wil maken van de diensten van IsoConsult.
Onze activiteiten reiken ook verder dan Gent, zo zijn wij ook beschikbaar voor de hele provincie Oost-Vlaanderen. Zo kunnen de steden AalterSint-NiklaasAalstDeinzeDendermondeGeraardsbergenLokerenOudenaarde, en Ronse en hun brede omgeving beroep doen op IsoConsult. Ben je overtuigd van ons isolatieteam? Neem dan contact op met IsoConsult, of vraag vrijblijvend een offerte aan. Onze specialisten komen graag bij je langs om al je vragen te beantwoorden.

Stel je vraag, we helpen je graag verder.